Onze 6 BeloftesHier mag u ons aan houden

Vakmanschap

Vakmanschap is een belangrijke drijfveer binnen ons team. Gastronomie, met de juiste kennis en vaardigheden een kwaliteit bieden die beter is dan verwacht. Kwalitatieve en pure producten zijn de basis voor al onze recepturen. Of het nu gaat om de meest innovatieve hapjes op jouw evenement of een smakelijk drie-gangen diner.

Ik wil graag meer informatie

Gastvrijheid

Wij zijn ruim 40 jaar actief in de gastvrijheidsindustrie. Gastvrijheid gaat niet alleen om de lach of de vriendelijke woorden, maar om alles wat de gast ervaart en wat voor energie dit uitstraalt. Authenticiteit en integriteit zijn hierbij essentieel. Wij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing om voor jou een toevoegde waarde in culinaire gastvrijheid te zijn!

Ik wil graag meer informatie

Verantwoord

Werken voor onze gasten en medewerkers moet prettig en veilig zijn. Het is vanzelfsprekend dat wij rekening houden met de gevolgen die ons handelen heeft voor mens, klimaat, aarde en toekomst. We promoten sociale verantwoordelijkheid in de productieketen, binden duurzame leveranciers aan ons, hebben zorg voor het milieu en social return.

Ik wil graag meer informatie

Creatief

Bij het plannen van een feest verwacht je meerwaarde! Daarom horen we graag wat je wilt dat gasten beleven voorafgaand, tijdens en na het feest. Wij helpen bij het beantwoorden van deze vragen. Op basis van de antwoorden bedenken we een origineel concept op maat, vol creatieve invullingen om alle zintuigen van je gasten te prikkelen.

Ik wil graag meer informatie

One stop shop

Onze vaste Partymanager zorgt voor het creatieve ontwerp, de uitvoering van jouw feest en alles wat daarbij komt kijken. Denk aan entertainment, de inrichting en aankleding van de locatie, licht en geluid, eten en drinken, hospitality, de planning en coördinatie. De Partymanager geeft antwoord op vragen, houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens voorbereidingen en komt afspraken na.

Ik wil graag meer informatie

Ambitie

Ons team heeft de ambitie om dagelijks te blijven streven naar vooruitgang. Hierbij is het belangrijk om te zeggen wat je doet en te doen wat je zegt. Het delen van succes en teleurstellingen vormt hier een onderdeel van.

Ik wil graag meer informatie