Wedding DealSpeciale All-In aanbieding voor bruidsparen

Speciaal voor onze bruidsparen hebben wij een interessante Wedding Deal samengesteld. Een geheel verzorgde bruiloft met ceremonie, receptie, diner met daggasten en een swingende feestavond met DJ voor een wel heel speciale All-In aanbieding! Bekijk hieronder de Wedding Deal!

Ik wil graag meer informatie

Wedding Deal

Vrijdag is de meest gewilde trouwdag...... Maar waarom niet op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag trouwen? Speciaal voor deze dagen hebben wij een aantrekkelijke Wedding Deal samengesteld. Een geheel verzorgde bruiloft met ceremonie, receptie, diner met daggasten en een swingende feestavond met DJ voor een wel heel speciale All-In aanbieding!

16.00-16.30 uur  Huwelijksceremonie op locatie  
16.30-18.00 uur Toost met een feestelijk glas Prosecco 25 personen
  Aansnijden van de Bruidstaart 25 personen
  Borrel/huwelijksreceptie met luxe hapjes 25 personen
18.00-20.00 uur Diner 3 gangen met keuzemenu 25 personen
20.00-00.00 uur Feestavond Medium, ontvangst met Bubbels 80 personen
  Inclusief Wedding Drive-In Show  
Totaalprijs*   € 3.995,00

* Deze prijs is inclusief zaalhuur, drankjes (binnenlands gedistilleerd) en BTW, exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking op locatie
* Deze Wedding Deal geldt in 2017 niet van 12 t/m 29 december, in 2018 gelden ook uitzonderingen


Verwachten jullie meer gasten op deze speciale dag?

Voor de Toost met Prosecco, Bruidstaart en Borrel rekenen wij € 18,50 per persoon, voor het Diner arrangement of Buffet rekenen wij € 37,50 per persoon, voor de Feestavond met luxe hapjes rekenen wij € 29,50 per persoon, en verlenging van de feestavond is mogelijk voor het gehele gezelschap á € 3,00 p.p. per half uur.


Winter Wedding Deal

In de wintermaanden november, december, januari, februari en maart geldt deze actie voor alle doordeweekse dagen van de week, dus ook op vrijdag.